top of page

Burada Neden Adidas ABD'DE bir Dönüş Puanlama

“Başarı metre yukarıdan başlar.”

İki yıl kötü Kuzey Amerika'da tökezleyerek sonra, Adidas rekabetçi spor malzemeleri pazarında büyük bir zafer dolu olduğunu söylüyor.

Dünyanın en büyük ikinci spor vites maker başlangıç yılı için net satışları %22 bir para bir yıl önce Kuzey Amerika'da nötr olarak yükselen-etkileyici İlk Çeyrek sonuçlarını bildirdi. Bir yıl önce yayınlanan 7% atlama, 2014 yılında %20 düşüş ve dik bir dönüş büyük bir artış var.

Adaşı Adidas marka yakıt satış atlama, Yukarı %31 ve mahsup biraz yumuşaklık için kardeş Reebok marka. Bu büyüme outpaces en yakın sonuçları üst rakipleri Nike NKE 18,25 1,39 sbpt% , dolaylı bir %14 atlamak için en son çeyreğinde ise Altında Armour UA -7.54% gönderildi bir 25.7% artış Kuzey Amerika.

Mark King, Cumhurbaşkanı Adidas Group Kuzey Amerika, söyler Servet orada birkaç nedeni neden marka yankılanıyor yine. Ayakkabı satışları %54 yükseldi, çalışan ve küçük beyzbol ve futbol kategorileri için artışlar tarafından yardımcı oldu.

“Başarı metreden başlar,” Kral açıklıyor. %30 oranında arttı, çalışan, için, Ultra Destek Hattı özellikle güçlü bir satıcı olduğunu söyledi. Ürün geliştirme Grubu perakende verileri de Adidas (Adidas sadece %5 ve Zırh Altında sadece %3 olsa) Nike hala pazar payı yaklaşık %60 komutları dikkat etmek önemlidir ama Nike ve Zırh Altında daha hızlı çalışan içinde büyüyen, olduğunu gösterir.


SON YAZILAR

bottom of page